Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER REVIEWSCORE

HET VERHAAL ACHTER ADVIESSCORE

In nauwe samenwerking met Klantenvertellen hebben wij een product ontwikkeld dat  is afgestemd op alle ondernemingen in Nederland. Niet alleen wat betreft uiterlijk, voornamelijk de inhoud is  zorgvuldig samengesteld.

Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de accountancy. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, T-mobile, Thuiswinkelwaarborg en Centraal Beheer.

Reviewscore is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de bedrijfswereld Nederland. Anderhalf jaar na onze start staat de teller op 200 accountants die gebruikmaken van Reviewscore. We bedienen de volle breedte van de alle bedrijven. Wat logisch is, nu elk bedrijf – groot of klein – gebaat is bij een sterk online profiel, goede online vindbaarheid en daaruit voortvloeiend meer omzet.

Aan ons de taak om al die ondernemingen die beweren dat  ‘Reviewscore niet past bij mijn bedrijf’ of ‘ik ben druk zat en zit niet te wachten op extra werk’ of ‘ik ga eerst mijn website vernieuwen’ aan hun verstand te peuteren dat dat geen valide argumenten zijn om Reviewscore buiten de deur te houden. Waarom? Reviewscore levert veel meer op dan het kost, daarom!

 Het team van Reviewscore

Benieuwd hoe Reviewscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.reviewscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.reviewscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/reviewscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off